Follow

RT @SQWikimediansUG@twitter.com
Dëshiron të njoftosh botën me bukuritë natyrore të Kosovës dhe të fitosh çmim?
Nëse po, @WikiLovesEarth@twitter.com të jep këtë mundësi!

Për më shumë si të kontribuosh vizito: bit.ly/2VxKO20

Sign in to participate in the conversation
mastodon.cloud

Generalistic and moderated instance.