Janë hapë aplikimet për punë praktike në projekte të softuerit të lirë, veçanërisht për femra dhe grupe të margjinalizuara.

Outreachy applications are now open! 🎉Outreachy three-month internships are remote, paid ($5,500 stipend) outreachy.org

This year we are coming to Prizren!

SotMSEE.org , a three-day conference of mappers, software developers, academicians, NGOs, business leaders and users of OSM will come together to share experience, networking and partnerships.

Save the date!

Breath in, breath out!

So excited to show you the latest project we have been working on!

Stay tuned for more and happy scrolling! 😍

Our member @BGuri@twitter.com is attending in Bucharest, talk to him about our upcoming State of the Map SEE Conference and other FLOSS topics in Kosovo.

OSM Meetup, sot prej 18:00, hajdeni me ndegju storjen interesant te Markun mbi pervojen e tij dhe çka e shtyn me editu ne OSM! 🙃

Shihemi ne @PRNHackerspace@twitter.com!

Happy to contribute to raising of information security in the region through a manual designed for everyone. Translation in regional languages also coming soon. Get it and use it.
---
RT @OpenDataKosovo@twitter.com
ODK in collaboration with @flosskosova have come up with the Information Security Manual for Journalists and Civil Society.

A nice read, enjoy!

opendatakosovo.org/blog-posts/
twitter.com/OpenDataKosovo/sta

Ndiqeni intervistën tonë që e patëm para pak çastesh drejt për drejt në Emisioni "Sot" - Kohavision, që të njoftoheni më tepër mbi OSM Mapathon dhe qëllimin e saj.

Shihemi nesër në Prizren! 🗺

facebook.com/EmisioniSotKohavi

Të shtunen jemi në Prizren! 🗺️
OSM Mapathon me fokus në qendrën historike të Prizrenit.

Hajdeni të editojmë dhe t’a përmirësojmë hartën e qendrës historike të Prizrenit, pikërisht në prag te Dokufestit t'a bajm sa ma të sakt dhe të lehtë për përdoruesit.

Trajnimi në “Njohuritë themelore të GIS, duke përdorur OpenStreetMap, iD, JOSM dhe QGIS”. 🗺 po vazhdon!

Këtë javë i kemi mbajtë 2 nga 8 sesionet e paraparë.
Ky trajnim është pjesë e projektit “Zhvillimi i informacionit dhe aftësive gjeografike në Kosovë”

OSM Mapathon në Prizren!
Me tematikë specifike, “Qendra Historike e Prizrenit”.

Të shtunën prej 10:00 në @kinolumbardhi@twitter.com

facebook.com/events/2215785482

A dëshironi të mësoni bazat e GIS, si t'i analizoni të dhënat dhe të bëni hartën tuaj të parë?

Nëpërmjet platformave si OpenStreetMap, iD, JOSM dhe QGIS, të fitoni aftësi bazike për të filluar GIS dhe Web GIS karrierë?

forms.gle/yDriqfcZ7VBkCJst8
Afatii fundit: 19 korrik 2019

Doing mapathon🗺️on hiking trails and mapping mountains on OpenStreetMap with SHBA "Pashtriku" - a Mountaineering and Climbing Society from Gjakova

Internet of Things Show & Tell 📡

Sot prej 17:30 në @PRNHackerspace@twitter.com prezantojmë projektin "Zbatimi i Internet of Things në Praktikë"

facebook.com/events/3404532499

Oh no! Our @PRNHackerspace@twitter.com is Space of the Month on @HackSpaceMag@twitter.com. Thanks @concreted0g@twitter.com!
---
RT @concreted0g@twitter.com
So new @Hac@PRNHackerspace@twitter.comt.. I have a metalwork tut@HackSpaceMag@twitter.comut I am r@concreted0g@twitter.comproud to see my article on @PRNHackerspace in it. Mentions for @flosskosova and the fantastic icon that is @bleroni :) Buy or download here https://hacks…
twitter.com/concreted0g/status

Meet our FLOSSKies!
At @PointConference@twitter.com in Sarajevo, @mustafavalmir@twitter.com will be in a panel to talk about tech conf.

On Saturday at @OSCALconf@twitter.com in Tirana @AltinUkshini@twitter.com will hold a workshop and on Sunday @BGuri@twitter.com will talk about OSM Kosovo.

Happy to meet and talk about our FLOSS work.

RT @SQWikimediansUG@twitter.com
Dëshiron të njoftosh botën me bukuritë natyrore të Kosovës dhe të fitosh çmim?
Nëse po, @WikiLovesEarth@twitter.com të jep këtë mundësi!

Për më shumë si të kontribuosh vizito: bit.ly/2VxKO20

RT @LibreSpace_Fnd@twitter.com
We've just published an update post. It includes the date and venue announcement, @esa@twitter.com list of projects. @LibreSpace_Fnd@twitter.com presentation at @flosskosova@twitter.com and a list of upcoming events we will have a presence at. Check it out here libre.space/2019/05/01/libre-s

RT @concreted0g@twitter.com
So pleased to see the mighty @DrenImeraj@twitter.com has built the first @SatNOGS@twitter.com station in after meeting at @flosskosova@twitter.com .. brilliant.

RT @concreted0g@twitter.com
So long day travelling home tomorrow. has been amazing. Loved and the @flosskosova@twitter.com crew. Thank you for your hard work. @PRNHackerspace@twitter.com thanks for all the beers and raki today. I followed the flow chart well! :)

Show more
mastodon.cloud

Generalistic and moderated instance.